Νέα από τους σπουδαστές μας

 

Παναγιώτης Μπαλτάς

Γεννήθηκα στις 22.07.2003 στο Μαρούσι Αττικής και κατοικώ στο Ν. Ηράκλειο. Από την προσχολική μου ηλικία, είχα την τύχη να ενταχθώ στη μουσική οικογένεια του Ωδείου Ριζοπούλου, παρακολουθώντας το τμήμα προπαιδείας, στο οποίο είναι υπεύθυνη η κα Τέτη Αιβατζίδου. Με την ίδια καθηγήτρια ξεκίνησα αργότερα πιάνο και σήμερα βρίσκομαι στην τάξη της ανωτέρας. Είχα επίσης την τύχη να ενταχθώ και στο φωνητικό σύνολο Τέττιξ. Η κα Τέτη και όλοι οι καθηγητές του Ωδείου τους οποίους αργότερα γνώρισα – ο κος Δημήτρης Ουλής, ο κος Τεό Φοινίδης, ο κος Δημήτρης Πέτροβας, ο κος Λουκάς Γεώργας και βεβαίως η κα Ελένη Σκάρκου- στάθηκαν δίπλα μου και φρόντισαν όχι μόνο να λάβω άριστη μουσική παιδεία αλλά και να εκφράσω τις καλλιτεχνικές μου ανησυχίες και να βιώσω ακόμα πιο έντονα την αγάπη μου για τη μουσική.

Την χρονιά που μας πέρασε το Ωδείο Ριζοπούλου και οι καθηγητές μου, ο κος Λουκάς και η κα Ελένη Σκάρκου, στάθηκαν δίπλα μου και με βοήθησαν στην προετοιμασία μου και στην προσπάθειά μου να εισέλθω μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας-Τμήμα Μουσικών Σπουδών, προσπάθεια η οποία στέφθηκε με επιτυχία, καθώς εισήλθα στο συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο μάλιστα έχοντας επιτύχει την υψηλότερη βαθμολογία στην Περιφέρεια Αττικής!

Τώρα προετοιμάζομαι για τις εσωτερικές ακροάσεις του πανεπιστημίου, προκειμένου να μπορέσω να εισέλθω στο τμήμα Σύνθεσης. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ για την στήριξη, την βοήθεια και κυρίως την αγάπη με την οποία με περιβάλλατε. Ξέρω ότι θα είστε δίπλα μου και στην μετέπειτα πορεία μου.