Σύγχρονα μουσικά όργανα & Group sessions, bands

Instrumental performance studies in pop, rock music


Παίξε σε group μαζί με άλλους μαθητές, φίλους σου και καθηγητές. Μάθε, μοιράσου, διασκέδασε, παίξε στα live, μπες στην μεγάλη παρέα και ανακαλύψε την τέχνη της μουσικής.

Διάλεξε όργανο

Η μουσική είναι απόλαυση και δεν γνωρίζει διαχωρισμούς και σύνορα! Επιλέγοντας το όργανο που πραγματικά θέλεις να παίζεις, η μελέτη σου γίνεται διασκέδαση. Μπες στο site, αποφάσισε αυτό που ταιριάζει σε εσένα κι εμείς θα σου το διδάξουμε με τον καταλληλότερο για εσένα τρόπο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κλείσεις ένα δοκιμαστικό μάθημα.

Δεν χρειάζεται από την αρχή να αγοράσεις το δικό σου μουσικό όργανο. Το Ωδείο είναι εξοπλισμένο με τα παραπάνω όργανα και η μελέτη προσφέρεται εντελώς δωρεάν σε όλους τους ενεργούς μαθητές μας!

Επίλεξε ανάμεσα σε 2 τμήματα:

 • ερασιτεχνικό: χωρίς εξετάσεις
 • επαγγελματικό: με εξετάσεις - 8 levels
 • Φτιάξε τη δική σου μπάντα!

  Έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις τη δική σου μπάντα, με την καθοδήγηση και την υποστήριξη εξειδικευμένων δασκάλων. Οι μπάντες που θα δημιουργηθούν, θα συμμετέχουν παρουσιάζοντας τη δουλειά τους σε live sessions που θα διοργανώνονται σε διάφορους χώρους.

  Έχεις ήδη μπάντα;

  Αξιοποίησε τους εξειδικευμένους δασκάλους μας! Κλείστε το χώρο για πρόβα και αναζητήστε τις τελικές πινελιές, τις κατευθύνσεις και την υποστήριξη που χρειάζεστε!

  Επικοινωνήστε με τη γραμματεία για το πρώτο μάθημα γνωριμίας
  mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  τηλ. 210 2759715 & 210 2759745