Αν είσαι μαθητής κλασικής μουσικής αλλά θα ήθελες να παίξεις με μπάντα κάτι πιο μοντέρνο ή και ανατολίτικο, αν μαθαίνεις παραδοσιακή μουσική και επιθυμείς να παίξεις πιο groovy ρυθμούς ή αν απλά σου αρέσει ο αυτοσχεδιασμός και ψάχνεις ευκαιρία να εκφραστείς, τότε έλα να μας βρεις στο Ωδείο μας. 

Στόχος του μαθήματος είναι να παίξουμε όλοι μαζί, να δοκιμαστούμε πάνω σε μουσικές φόρμες άλλες από αυτές που έχουν σχεδιαστεί για το όργανο του καθενός, ανεξαρτήτως σπουδής και επιπέδου.

Θα γνωρίσουμε έργα από διαφορετικές μουσικές του κόσμου και θα τα προσαρμόσουμε στις δικές μας δυνάμεις συνδυάζοντας αρμονικά στοιχεία από διαφορετικά μουσικά είδη (τζαζ, ποπ, ροκ, κλασική ανατολίτικη και παραδοσιακή). 

Τα αποτελέσματα της δουλειάς μας θα τα παρουσιάζουμε στο Ωδείο, στις καθιερωμένες συναυλίες μας είτε σε άλλους χώρους (καφέ, θέατρα, πλατείες, φεστιβάλ κ.λ.π.) διοργανώνοντας live events. 

 

Συντονίζει ο Δημήτρης Μικέληςο οποίος έχοντας ζήσει και συνεργαστεί με μουσικούς στη Δύση και την Ανατολή παίζοντας ούτι, πιάνο και ενίοτε κοντραμπάσo, θα μεταδώσει τις εμπειρίες του στους μαθητές.

Μπορούν να συμμετέχουν μουσικοί από Γ' κατωτέρα και άνω και με οποιοδήποτε όργανο.

Έναρξη εργαστηρίου: Σεπτέμβριος 2017