Ένα εργαστήρι με βασικό στόχο τον συντονισμό φωνής & σώματος μέσα από έναν πλούσιο συνδυασμό φωνητικής, σωματικής και ρυθμικής εξάσκησης.
 
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν παίζοντας:
• Να εκφράζονται μέσω της φωνής και ομιλίας
• Να αναπτύσσουν την υγιή φωνητική έκφραση και φωνητική αντοχή.
• Να συντονίζουν την κίνηση και τη φωνή μέσω του ρυθμού
• Να ενισχύουν την αυτοπεποίθηση τους μέσω της ατομικής έκφρασης και της συμμετοχής στην ομάδα.
 
  

 
Δυο γιορτινές μουσικές μέρες μέσα στην άνοιξη, μας περιμένουν να γιορτάσουμε, απολαμβάνοντας μελωδίες που προετοίμασαν με τους μαθητές τους, όλες oι τάξεις των καθηγητών του Ωδείου Ριζοπούλου.
 
Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Μαΐου 2018
στον κήπο του Ωδείου μας. με ελεύθερη είσοδο.
 
Σας περιμένουμε!

 
Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες απ' όλο τον κόσμο, το Ωδείο Ριζοπούλου μπαίνει στην 4η δεκαετία ζωής του!
 
Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή των Χριστουγέννων 2017, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη. Θέμα της φετινής γιορτής είναι η διαχρονική οικουμενικότητα των Χριστουγέννων. Πώς διακηρύσσεται το χαρμόσυνο μήνυμα στις διάφορες εποχές και περιοχές του κόσμου; Ποιά ιστορία κρύβεται πίσω από τις μελωδίες που έχουμε συνηθίσει να ακούμε;
 
 

Για να επιβραβεύσουμε την συνεχή προσπάθεια, την κοπιαστική μελέτη και την προσήλωση στις μουσικές σπουδές των μικρών σπουδαστών μας ηλικίας 11 - 14 ετών, οι δασκάλες τους Τέτη Αϊβατζίδου, Κρίστυ Μάρκου και Βαρβάρα Τσότρα, διοργανώνουμε ένα αποκλειστικά δικό τους ρεσιτάλ στη Μουσική Βιβλιοθήκη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.